Anita en Rosa Faia FW2324: de schoonheid van eenvoud

Gloednieuwe lingeriecollectie

In een wereld vol chaos en drukte biedt eenvoudige schoonheid rust. Subtiele, tijdloze en veelzijdige lingerie - dat vind je dan ook terug in de nieuwe FW2324 lingerie van het Duitse Anita en Rosa Faia. Zachte stoffen, gedetailleerde afwerkingen en milde kleuren zetten je natuurlijke vormen in de kijker en versterken je zelfvertrouwen, ook als niemand het kan zien.


Minimalistische upgrade

De lingerie van Anita en Rosa Faia omarmt je natuurlijke schoonheid zonder afleiding. Als je een drukke kantoordag voor de boeg hebt of een romantische avond wil doorbrengen, komen Leni en Selma in smart rose en desert kleuren ongetwijfeld van pas. Deze zachte designs zijn prachtig in hun eenvoud en zetten comfort voorop.

De nauwkeurige pasvorm is haast onzichtbaar onder een laag uitgesneden top of nauwsluitende jurk. Onderstaande minimalistische designs zijn de stijlvolle update die je lingerielade nog nodig heeft.

Comfort above all

Ook de nieuwe Anita since 1886 beautyshaper en pocket panty dragen comfort hoog in het vaandel. De beautyshaper is een corrigerende onderbroek, afgewerkt met compressiemateriaal dat noppen heeft aan de binnenkant van het textiel. De noppen hebben, wanneer in beweging, een masserend effect. Verder zorgt het Clean Cut-materiaal voor een zachte modellering, zonder te knellen.

Met de pocket panty wissel je dan weer zorgeloos van slip op elk moment. De slip kan worden omgetoverd tot een klein draagbaar bolletje, en omgekeerd. De pocket panty is klein en licht en past in elke handtas, handschoenenkastje of lade.

De essential slip, die aanvoelt als een tweede huid, komt er dit FW23 seizoen ook als een high waist string. Het minimalistische ontwerp is beschikbaar in een resem aan kleuren en is makkelijk te combineren met verschillende beha-stijlen uit de Anita since 1886- en Rosa Faia-collecties. Elke dag een nieuwe kleur, passend bij iedere outfit en ochtendhumeur - dat is nu mogelijk!


Meer beelden van de Anita collecties vind je hier.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.