Anita en Think Pink Europe zeggen ‘bedankt’ met zonnebloemen

Bloemen om de strijd tegen borstkanker te steunen

Brussel, 6 april 2021 - Anita en Think Pink Europe zijn al sinds het prille begin partners in de strijd tegen borstkanker. Deze maand staan ze samen sterker dan ooit. Ze overspoelen België met zonnebloemen: een fris teken van hoop, perspectief en zomers geluk. Op de website van Think Pink Europe kan je een pakket met drie potzonnebloemen kopen, om te schenken aan iemand die je dankbaar bent of om je eigen huis op te fleuren. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt om Europese borstkankercampagnes mogelijk te maken.

Een kleurrijk cadeau voor Moederdag

Met deze zonnebloemen brengen Anita en Think Pink letterlijk de zon in huis en tuin, een symbool voor een hoopvolle blik op de toekomst. Met de zonnebloemen als cadeau kan je je hart laten zien en je persoonlijke 'knuffelcontact', een goede buur, of een collega bedanken. Maar de bloemen zijn ook het ideale cadeau voor alle moeders deze Moederdag. Ze worden bij hen thuis bezorgd en zorgen voor een warm, zonnig cadeau dat ook nog eens een goed doel steunt.

De zonnebloemen worden biologisch geteeld in België. De potten zijn duurzaam en volledig biologisch afbreekbaar en kunnen dus rechtstreeks in de tuin of op een balkon worden geplant. Ook de papieren verpakking is gemaakt van gerecycleerd materiaal en zorgt ervoor dat de zonnebloemen niet uitdrogen.

Anita Cares om vrouwen met borstkanker

Het bijstaan van vrouwen met borstkanker is al jaren een belangrijke missie voor Anita. Met de Anita Care-collectie voorzien zij in de individuele behoeften van vrouwen na een borstoperatie door borstprothesen van hoge kwaliteit, elegante prothesebeha's en prachtige badmode te maken, die iedere vrouw mooi laat voelen. Think Pink Europe kan al lang rekenen op de steun van Anita als sterke partner, onder andere voor Race for the Cure®, het grootste sportevenement in de strijd tegen borstkanker.

Anita zal 100 pakketten met zonnebloemen schenken aan verschillende borstklinieken in België om hen te bedanken voor hun harde werk.

Praktisch

  • De zonnebloemen kunnen online besteld worden op de website van Think Pink Europe
  • Een pakket met drie potzonnebloemen kost €24,90 (inclusief levering)
  • Hoeveelheidskorting voor bestellingen van 3 pakketten en meer

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.