Kleurrijke lingerie voor donkere dagen

De dagen worden dan misschien wel korter en donkerder, de kleurrijke lingerie van Anita en Rosa Faia fleuren je dag meteen op. De FW2324 collectie bevat vrouwelijk roze, sensueel rode en smaragdgroene lingeriesetjes die zelfs de meest grauwe winterdag kleur inblazen.


Vurig rood

Rosa Faia's nieuwste Bobette is een ode aan verleidelijke vrouwelijkheid. De serie brengt verschillende materialen op stijlvolle manier samen: elastische gebloemde kant komt als all-over prachtig tot z'n recht, terwijl een gladde, glanzende stof zorgt voor een moderne twist. De intens rode tint doet denken aan Hollywooddiva's uit de jaren zestig.

Liefdevol roze

Anita's Orely staat voor topcomfort. In deze felroze uitvoering met kanten details in Franse stijl en frisse stipjesprint tovert Anita een glimlach op ieders gezicht.

Mysterieus groen

Rosemary, Rosa Faia's bestseller, kent dit seizoen een smaragdgroene variant. Florale kant en een ruitmotief creëren een moderne maar romantische look: speels en opvallend tegelijkertijd. De serie omvat een beugelbeha en full-cup beugelbeha, allebei versierd met elegante satijnen strikjes tussen de cups.


Meer beelden van de Anita collecties vind je hier.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.