Van cup A tot J: stralen op het strand met Anita en Rosa Faia

SS23

Binnenkort een zonnige strandvakantie op je planning? Denk dan zeker aan de beachwearcollectie van Anita en Rosa Faia - comfortabel flaneren gegarandeerd! Fijne prints wisselen levendige kleuren en strakke zwart-wit-designs af in collecties die vrouwen in alle maten laten stralen op het strand.


Anita since 1886: State of Art - functionele elegantie

Creatieve prints en gewaagde kleuren met een moderne snit: Anita since 1886 presenteert een tijdloze beachwearcollectie met aandacht voor een pasvorm die voldoet aan de eisen van elke vrouw. Het soepele spacermateriaal en de cups zonder beugel beloven functionele elegantie, ook in grote maten. De Anita designs zijn flatterend voor alle curves.

Het kleurenpalet van de collectie staat in het teken van joie de vivre, nieuwe energie en dynamiek. De kleuren zwart, wit, felblauw en rood zetten de toon in licht een donkere nuances, zowel in effen stoffen als contrasterende kleuren en grafische patronen.


Rosa Faia: inspiratie uit de jaren '80 & '90

De Rosa Faia collectie neemt je deze zomer mee terug in de tijd. De jaren tachtig vormden de inspiratie voor mondaine snits, met extravagante all-over prints en felle kleuren. De jaren negentig sijpelen door in de sportieve stijlen met bralettes en broekjes met hoge beenuitsnijdingen. De badpakken, tops, broekjes en coverups bieden niet alleen oneindig veel mix & match-mogelijkheden, maar ook steun en comfort van cup A tot J.

 


Meer beelden van de Anita collecties vind je hier.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.